Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Balsamicosauce til vildt

Balsamicosauce til vildt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Balsamico

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6 dl.piskefløde
0.5 dl.balsamico
 salt
 peber
 evt.kulør
 
Opskrift:
Når kødet er stegt af, koges panden af med balsamico, herefter tilsættes fløden og denne koges ned til den ønskede konsistens. Smages til med salt og peber, evt. lidt kulør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11739 gange,
og udskrevet 175 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu