Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Balsamicosauce til vildt

Balsamicosauce til vildt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Balsamico

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 dl.piskefløde
0.5 dl.balsamico
 salt
 peber
 evt.kulør
 


Opskrift:

Når kødet er stegt af, koges panden af med balsamico, herefter tilsættes fløden og denne koges ned til den ønskede konsistens. Smages til med salt og peber, evt. lidt kulør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11231 gange,
og udskrevet 161 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu