Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Baconsovs

Baconsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Svinekød - Bacon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 pakkesliced bacon
1 løg
1 spsk.hvedemel
5 dl.bouillion
1 dl.fløde
1 spsk.tomatpuré
 salt
 peber
 paprika
 


Opskrift:

Skær bacon i mindre stykker og svits det med det skivede løg. Drys mel over og kom boillionen og fløden i til en passende konsistens. Kog sovsen igennem og smag til med tomatpure, salt, peber og paprika. Kan serveres til det meste svine- og kalvekød.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (43 stemmer)

Opskriften er vist 39044 gange,
og udskrevet 975 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Rebecca  -  2014-04-18 18:23:08
Kære kogebog jeg tænkte på om i kunne sige mig om det var en sovs til en spagetti ret med stegt kylling med hvidløg? Sådan en tynd sovs.


Bettina. Sloth.1965  -  2013-08-11 11:45:30
Super skøn sovs. Her hjemme bliver den brugt til svinemørbrad med baconsvøb. Smovse .


Den der elsker sovsen!  -  2013-03-02 11:14:54
Det var en fantastisk sovs!! vil helt klart bruge den igen:)


Maja  -  2011-03-06 13:58:24
Super god sovs. Især hvis man tilsætter lidt champignon og akaciehonning :-) . Altid et hit hos gæsterne her :-) .