Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Baconsovs

Baconsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Svinekød - Bacon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 pakkesliced bacon
1 løg
1 spsk.hvedemel
5 dl.bouillion
1 dl.fløde
1 spsk.tomatpuré
 salt
 peber
 paprika
 
Opskrift:
Skær bacon i mindre stykker og svits det med det skivede løg. Drys mel over og kom boillionen og fløden i til en passende konsistens. Kog sovsen igennem og smag til med tomatpure, salt, peber og paprika. Kan serveres til det meste svine- og kalvekød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (43 stemmer)

Opskriften er vist 42628 gange,
og udskrevet 1017 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Frk GK   -  2019-04-12 15:30:56
Eneste minus: Der er altid for lidt af den! Et hit hver eneste gang :-)

Rebecca  -  2014-04-18 18:23:08
Kære kogebog jeg tænkte på om i kunne sige mig om det var en sovs til en spagetti ret med stegt kylling med hvidløg? Sådan en tynd sovs.

Bettina. Sloth.1965  -  2013-08-11 11:45:30
Super skøn sovs. Her hjemme bliver den brugt til svinemørbrad med baconsvøb. Smovse .

Den der elsker sovsen!  -  2013-03-02 11:14:54
Det var en fantastisk sovs!! vil helt klart bruge den igen:)

Maja  -  2011-03-06 13:58:24
Super god sovs. Især hvis man tilsætter lidt champignon og akaciehonning :-) . Altid et hit hos gæsterne her :-) .