Baconsovs

Baconsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Svinekød - Bacon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Baconsovs, billede 4 Baconsovs, billede 1 Baconsovs, billede 2 Baconsovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
125 g.bacon i skiver
10 g.smør
 
1 løg
 
1 spsk.hvedemel
70 g.tomatpure, konc.
2 tsk.paprika, edelsuss
5 dl.bouillion
1 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær bacon i mindre stykker og svits det i lidt smør. Tilsæt det hakkede løg.

Drys mel over, tilsæt tomatpure og paprika og rør rundt inden bouillon og fløden tilsættes i til en passende konsistens.
Kog sovsen igennem og smag til med salt og peber.

Kan serveres til det meste svine- og kalvekød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (43 stemmer)

Opskriften er vist 45523 gange,
og udskrevet 1045 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Frk GK   -  2019-04-12 15:30:56
Eneste minus: Der er altid for lidt af den! Et hit hver eneste gang :-)

Rebecca  -  2014-04-18 18:23:08
Kære kogebog jeg tænkte på om i kunne sige mig om det var en sovs til en spagetti ret med stegt kylling med hvidløg? Sådan en tynd sovs.

Bettina. Sloth.1965  -  2013-08-11 11:45:30
Super skøn sovs. Her hjemme bliver den brugt til svinemørbrad med baconsvøb. Smovse .

Den der elsker sovsen!  -  2013-03-02 11:14:54
Det var en fantastisk sovs!! vil helt klart bruge den igen:)

Maja  -  2011-03-06 13:58:24
Super god sovs. Især hvis man tilsætter lidt champignon og akaciehonning :-) . Altid et hit hos gæsterne her :-) .