Gloucester sauce

Gloucester sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Mayonnaisesaucer

Hovedingrediens : Diverse produkter - Mayonnaise

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Mayonnaise:
1 pasteuriseret æg
1 pasteuriseret æggeblomme
1 tsk.citronsaft
3 dl.olie
 salt
 peber
 
200 g.mayonnaise
0.5-1 tsk.sennepspulver
1 tsk.Worcestershire sauce
0.5-1 tsk.knust fennikel eller anis
0.5-1 dl.cremefraiche 38%
 
Opskrift:
Mayonnaise:
Kom æg, æggeblomme og citronsaft i blenderen og lad den køre et kort øjeblik. Tilsæt olien i en meget tynd stråle, mens blenderen kører på højeste hastighed. Smag til med salt og peber.

Smag mayonnaisen til med krydderierne og bland creme fraiche i.

Tips:

Serveres til marinerede sild, til stegt eller grillet fisk eller som sauce til en kold kartoffelsalat.





karakterer:
Opskriften er vist 7670 gange,
og udskrevet 106 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu