Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kaviarmayonnaise

Kaviarmayonnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Mayonnaisesaucer

Hovedingrediens : Diverse produkter - Mayonnaise

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Mayonnaise:
1 pasteuriseret æg
1 pasteuriseret æggeblomme
1 tsk.citronsaft
3 dl.olie
 salt
 peber
 
200 g.mayonnaise
2 spsk.ufarvet kaviar
2 spsk.hakket persille dild og kørvel
1 tsk.klippet purløg
1 tsk.dijonsennep
 
Opskrift:
Mayonnaise:
Kom æg, æggeblomme og citronsaft i blenderen og lad den køre et kort øjeblik. Tilsæt olien i en meget tynd stråle, mens blenderen kører på højeste hastighed. Smag til med salt og peber.

Smag mayonnaisen til med kaviar, krydderurter og sennep.

Tips:

Serveres til marinerede sild og kryddersild og til stegt fisk.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7082 gange,
og udskrevet 102 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu