Grøn mayonnaise (Sauce verte)

Grøn mayonnaise (Sauce verte), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Mayonnaisesaucer

Hovedingrediens : Diverse produkter - Mayonnaise

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
 Mayonnaise:
1 pasteuriseret æg
1 pasteuriseret æggeblomme
1 tsk.citronsaft
3 dl.olie
 salt
 peber
 
200 g.mayonnaise
1-2 spsk.dampet finthakket spinat
2-3 spsk.finthakket persille – dild – estragon og kørvel
2 spsk.finthakket karse
2 tsk.finthakket purløg
 
Opskrift:
Mayonnaise:
Kom æg, æggeblomme og citronsaft i blenderen og lad den køre et kort øjeblik. Tilsæt olien i en meget tynd stråle, mens blenderen kører på højeste hastighed. Smag til med salt og peber.

Bland mayonnaise og spinat. Smag til med krydderurter, salt og peber.

Tips:

Serveres til stegt og dampet fisk, skaldyr, kogt tunge og skinke m.m.


karakterer:
Opskriften er vist 14954 gange,
og udskrevet 148 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu