Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Andeleverpaté med pistacier

Andeleverpaté med pistacier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : And - Ænder - Andelever - Foi Gras

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
750 g.hakket svinesmåkød
400 g.andelever eller kyllingelever
50 g.smør
1 løg finthakket
0.5 dl.portvin
1 appelsin saft og skal heraf
1 tsk.tørret timian
1 æg
2.5 dl.piskefløde
1 dl.pistacienøddekerner
0.5 tsk.salt
 peber
150 g.mager bacon i tynde skiver
 


Opskrift:

Dup leverstykkerne tørre. Brun dem i halvdelen af smørret. Tag dem af. Kom resten af smørret på panden. Svits løget heri et par minutter. Kom portvin, appelsinsaft og -skal på, og kog panden af. Lad blandingen blive kold. Skær 1/3 af leverstykkerne i små terninger. Rør kødet med æg, krydderier, pandeafkog og fløde til en fast fars. Vend leverterninger og nødder i. Beklæd en 1 1/2 liters form med baconskiver, og kom halvdelen af farsen i. Læg de hele leverstykker på, og dæk med resten af farsen. Glat overfladen med en våd dejskraber. Dæk med staniol. Bag pateen på nederste ovnrille 1 1/2 -1 3/4 time ved 170C. Stik i den, saften skal være klar. Lad pateen køle af under et let pres. Pateen vendes ud af formen, sky/fedt skrabes af, og pateen skæres i skiver. Pynt med appelsin.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 20829 gange,
og udskrevet 899 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu