Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Andelevermousse II

Andelevermousse II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : And - Andelever - Foi Gras

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.andelever
25 g.smør
2 spsk.portvin
1 kvisttimian
1 dl.piskefløde
 salt
 peber
 evt.1 lille fed hvidløg
 
Opskrift:
Fjern evt. sener/hinder på leveren og steg den i smør et par min. på hver side. Tag leveren op og læg den i en foodprocessor. Kog panden af med portvin og hæld det på leveren. Blend leveren med timianblade og fløde til cremet konsistens, og smag til med salt og peber og evt. lidt presset hvidløg. Hæld det op i en form og stil det koldt. Lav evt. lidt portvinssky til: Smelt 4 blade udblødt husblas i 1 dl portvin og 1½ dl hønsebouillon. Sigt det over i en skål og stil det til afkøling.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 25542 gange,
og udskrevet 911 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

ketty  -  2016-10-21 13:55:40
er det ikke lidt rigelig til en person ?