Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Andelevermousse I

Andelevermousse I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : And - Ænder - Andelever - Foi Gras

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 små artiskokker
4 citronskiver
500 g.andelever
100 g.små rosiner eller korender
 salt
 peber
1 stilktimian
1 laurbærblad
250 g.usaltet smør
1 dl.ande- eller gåsefedt
0.5 dl.cognac
2 spsk.balsamico
 


Opskrift:

Kog artiskokkerne i letsaltet vand med citronskiver i 20-25 minutter. Lad dem køle af i en sigte. Hæld cognac over rosinerne og stil dem til side.

Varm fedtet godt igennem i en gryde og tilsæt renset andelever, salt, peber, laurbærblad og timian. Steg leveren letrosa (den skal stadig føles lidt blød). Blend lever, fedt og krydderier sammen med smør og den overskydende cognac fra rosinerne. Pres massen gennem en sigte. Læg halvdelen af de afdryppede rosiner i en fladbundet skål, læg moussen over og lad det hvile koldt i 4-6 timer.

Kog resten af rosinerne op med balsamico og lad det køle lidt af.

Pluk de pæneste, store blade af artiskokkerne og portionsanret dem sammen med de rensede bunde. Form moussen til kugler med en lun spiseske, læg dem over bundene, fordel balsamico-rosinerne omkring og dryp med olivenolie.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 19363 gange,
og udskrevet 212 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu