Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Blyant kage

Blyant kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : malmberg

Indsendt :


Blyant kage, billede 4 Blyant kage, billede 1 Blyant kage, billede 2 Blyant kage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3.5 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Sovs:
125 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
1 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   


Opskrift:

Pisk æg og sukker. Tilsæt varmt vand. Sigt mel og bagepulver i. Bages i bradepande 35-40 min ved 180 grader C. alm. ovn.

Stik mange huller i kagen. f.eks. med enden af en blyant mens kagen er varm. (Her bruger jeg dog en strikkepind nr. 8).

Sovs:
Koges sammen. Sovsen kommes varm i hullerne når kagen er svalet lidt. Pyntes med flormelis.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (119 stemmer)

Opskriften er vist 133507 gange,
og udskrevet 1940 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Time suder  -  2018-03-04 16:57:10
Kagen var stor succes til Hal arrangement. Have fordoblet opskriften til en bradepande som bagte I 40 min. Bed 175 gr. Varmluft .


  -  2017-06-04 10:07:12
Den er fantastisk lækre elsker den 😍😊🌚🍰🎂🍪🍫


bodil fagerstrøm  -  2015-09-26 10:14:58
Hej Super skuffekage.Er en meget stor succes. TAK


Malle  -  2014-11-03 10:34:10
Super lækker kage! Den er bestemt ikke tør :) Et lille råd: brug 1 dl Appelsinjuice i "sovsen" så bliver kagen møg lækker! :)


KAGEMANDEN:D  -  2014-05-18 13:19:16
Super sjov kage, og godt fundet på. Det frisker bare hele kagen op med de huller! :-)


Ejegod  -  2013-09-17 15:46:11
Jeg kom 3 moste bananer i. Det gør at kagen ikke bliver tør (tror jeg) og det smager vildt godt.


jackie  -  2012-09-07 19:24:40
Kan det være rigtigt der ikke skal fedtstof i kage-dejen?


Brigitta  -  2012-03-13 16:33:52
Den er lækker og nem at bage! Sovsen er super duper!


SsSsss  -  2012-01-19 07:21:59
:-) super opskrift. Nem at lave... Så kører vi!


Helle  -  2011-09-17 12:55:34
Helt enig...nøjjj en god kage..Og ja..anbefaler at man laver dobbelt portion af sovsen..Kagen er bedst når den er lun..


Julie  -  2009-12-07 22:29:30
Hvor mange personer er kagen til?


sarah  -  2009-05-10 08:54:40
nem at lave og lækker... uhmmmm


Vipper  -  2007-01-18 13:43:36
Erstat 1 dl. mælk med 2 dl fløde. Lav 1½ portion fyld. Brug blyant til hullerne. Bag dagen i forvejen. Lyt til mig - jeg er en kendt blyantkagebager!!!


yrsa  -  0000-00-00 00:00:00
den smager lidt af hvad er det nu man kalder det rakesaiti


caroline der nu har prøvet den  -  0000-00-00 00:00:00
mmmm.... super kage! men kun lige på dagen den er bagt næste dag erden tør!!! men du får et sty


ida  -  0000-00-00 00:00:00
ps det der sovs smager hhhhmmmmm.. rigtig godt!


ida  -  0000-00-00 00:00:00
god kage nem at lave, men den kan godt blive lidt tør... Men den er rigtig god;0)


caroline  -  0000-00-00 00:00:00
øhh... den lyder spændene men nu printer jeg den ud og prøver...