Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Blyant kage

Blyant kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : malmberg

Indsendt :


Blyant kage, billede 4 Blyant kage, billede 1 Blyant kage, billede 2 Blyant kage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3.5 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Sovs:
125 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
1 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   


Opskrift:

Pisk æg og sukker. Tilsæt varmt vand. Sigt mel og bagepulver i. Bages i bradepande 35-40 min ved 180 grader C. alm. ovn.

Stik mange huller i kagen. f.eks. med enden af en blyant mens kagen er varm. (Her bruger jeg dog en strikkepind nr. 8).

Sovs:
Koges sammen. Sovsen kommes varm i hullerne når kagen er svalet lidt. Pyntes med flormelis.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (119 stemmer)

Opskriften er vist 128180 gange,
og udskrevet 1907 gange.


Energi:
KJ total 13974 (3327 kcal)
KJ pr. Pers. 1164 (277 kcal)
Vægt ialt 1094 gram
Vægt pr. Pers. 91 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1277 KJ (304 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 11.9 gram
Kulhydrat 44.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Time suder  -  2018-03-04 16:57:10
Kagen var stor succes til Hal arrangement. Have fordoblet opskriften til en bradepande som bagte I 40 min. Bed 175 gr. Varmluft .


  -  2017-06-04 10:07:12
Den er fantastisk lækre elsker den 😍😊🌚🍰🎂🍪🍫


bodil fagerstrøm  -  2015-09-26 10:14:58
Hej Super skuffekage.Er en meget stor succes. TAK


Malle  -  2014-11-03 10:34:10
Super lækker kage! Den er bestemt ikke tør :) Et lille råd: brug 1 dl Appelsinjuice i "sovsen" så bliver kagen møg lækker! :)


KAGEMANDEN:D  -  2014-05-18 13:19:16
Super sjov kage, og godt fundet på. Det frisker bare hele kagen op med de huller! :-)


Ejegod  -  2013-09-17 15:46:11
Jeg kom 3 moste bananer i. Det gør at kagen ikke bliver tør (tror jeg) og det smager vildt godt.


jackie  -  2012-09-07 19:24:40
Kan det være rigtigt der ikke skal fedtstof i kage-dejen?


Brigitta  -  2012-03-13 16:33:52
Den er lækker og nem at bage! Sovsen er super duper!


SsSsss  -  2012-01-19 07:21:59
:-) super opskrift. Nem at lave... Så kører vi!


Helle  -  2011-09-17 12:55:34
Helt enig...nøjjj en god kage..Og ja..anbefaler at man laver dobbelt portion af sovsen..Kagen er bedst når den er lun..


Julie  -  2009-12-07 22:29:30
Hvor mange personer er kagen til?


sarah  -  2009-05-10 08:54:40
nem at lave og lækker... uhmmmm


Vipper  -  2007-01-18 13:43:36
Erstat 1 dl. mælk med 2 dl fløde. Lav 1½ portion fyld. Brug blyant til hullerne. Bag dagen i forvejen. Lyt til mig - jeg er en kendt blyantkagebager!!!


yrsa  -  0000-00-00 00:00:00
den smager lidt af hvad er det nu man kalder det rakesaiti


caroline der nu har prøvet den  -  0000-00-00 00:00:00
mmmm.... super kage! men kun lige på dagen den er bagt næste dag erden tør!!! men du får et sty


ida  -  0000-00-00 00:00:00
ps det der sovs smager hhhhmmmmm.. rigtig godt!


ida  -  0000-00-00 00:00:00
god kage nem at lave, men den kan godt blive lidt tør... Men den er rigtig god;0)


caroline  -  0000-00-00 00:00:00
øhh... den lyder spændene men nu printer jeg den ud og prøver...