Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kvark-og citronkage

Kvark-og citronkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kvark

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Zita

Indsendt :





Ingredienser:
185 g.hvedemel
90 g.smør
3 spsk.sukker
1 æg
 
 Fyld:
150 g.kvark
25 g.hvedemel
1 nipsalt
0.5 citron reven skal heraf
2 æg
50 g.sukker
1 dl.mælk
 
 Pynt:
 flormelis
 


Opskrift:

Blend mel smør sukker og æg i foodprocessor. Tryk dejen ud i bunden og op af siderne i en springform der måler ca. 15 cm. i dia Rør kvark mel salt citronskal mælk og æggeblommer sammen. Pisk hviderne let og drys lidt af sukkeret i. Og pisk dem helt stive før resten af sukkeret røres i. Vend dem forsigtigt i massen.

Fyld kvark massen i springformen og bag kagen ved 160 grader C i en time og ti min. Lad kagen køle af i formen og drys med flormelis inden serveringen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8049 gange,
og udskrevet 112 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Linda i Canada  -  2011-03-08 06:00:20
Springformen har diameter af 15 cm? Den er dog lille. Jeg har aldrig set en sprinform så lille.