Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Glaserede skalotter

Glaserede skalotter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Skalotteløg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6-700 g.pillede skalotteløg
2 spsk.smør
2 tsk.sukker
2 kvistetimian eller 0.5 tsk. tørret timian
1.5 dl.vand
2 dl.påskebryg
 salt
 friskkværnet peber
2 spsk.smør
 
Opskrift:
Gnid de små løg mellem håndfladerne, så er de nemmere at pille. Skær rod og top af

Smelt smørret i en lille tykbundet gryde. Kom Skalotteløgene i. Vend dem rundt med en træspartel, brun dem på alle sider. Drys med sukker, læg timian på løgene og hæld vand samt påskebryg over. Kog ind til der er 2-3 spsk. væde tilbage. Rør i løgene af og til. Indkogningen tager ca. 20 min.

Fjern gryden fra varmen, smag til med salt og peber. Rør til sidst smør i. Server i forvarmet skål.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10666 gange,
og udskrevet 134 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu