Karamel crunch og fersken på chokobund

Karamel crunch og fersken på chokobund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Dessertkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : zita

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
100 g.smør
3 dl.sukker
2 æg
1.5 dl.hvedemel
5 spsk.kakao
1 tsk.vanilje
 revet skal af en økologisk citron
100 g.mørk chokolade
1 pakkekaramel crunch is
3 bløde ferskner
 
 Pynt:
1 tsk.kakao
 
Opskrift:
Smørret smeltes i en gryde. Sukker og æg piskes sammen i en skål. Hvedemel, kakao, vanilje, og citron skal røres i. Smørret tilsættes og dejen røres jævn.

Chokoladen hakkes og vendes i dejen. Dejen hældes op i en 24 cm springform beklædt med bagepapir. Kagen bages midt i ovnen ved 175 grader i ca. 25 min.

Tages ud og afkøles helt (den skal være lidt klæg).

Kakaoen drysses over og desserten serveres.

Kom dessertspyd med f.eks. ananas og fersken på grillen. Dryp med lidt likør og server til blød is.


karakterer:
Opskriften er vist 9477 gange,
og udskrevet 126 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

o  -  2012-02-03 16:04:54
Smager super godt og er super nem.