Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Karamel crunch & fersken på chokobund

Karamel crunch & fersken på chokobund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Dessertkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : zita

Indsendt :



Ingredienser:
100 g.smør
3 dl.sukker
2 æg
1.5 dl.hvedemel
5 spsk.kakao
1 tsk.vanilje
 revet skal af en økologisk citron
100 g.mørk chokolade
1 pakkekaramel crunch is
3 bløde ferskner
 
 Pynt:
1 tsk.kakao
 
Opskrift:
Smørret smeltes i en gryde. Sukker og æg piskes sammen i en skål. Hvedemel, kakao, vanilje, og citron skal røres i. Smørret tilsættes og dejen røres jævn.

Chokoladen hakkes og vendes i dejen. Dejen hældes op i en 24 cm springform beklædt med bagepapir. Kagen bages midt i ovnen ved 175 grader i ca. 25 min.

Tages ud og afkøles helt (den skal være lidt klæg).

Kakaoen drysses over og desserten serveres.

Kom dessertspyd med f.eks. ananas og fersken på grillen. Dryp med lidt likør og server til blød is.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9012 gange,
og udskrevet 113 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

o  -  2012-02-03 16:04:54
Smager super godt og er super nem.