Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hjemmelavet figenpålæg

Hjemmelavet figenpålæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Frugt - Figner - Figne - Figen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.tørrede figner
125 g.tørrede dadler
50 g.usvovlede abrikoser
100 g.ristede hasselnødder (males fint)
100 g.kokosmel
2 spsk.honning
 Vanille
2 spsk.karobpulver (kakaoerstatning - fås i helsekostbutikker)
1 appelsin Revet skal heraf
 Vand efter behov
 
Opskrift:
Figner, dadler og abrikoser dækkes med vand og koges møre. De ristede hasselnødder males til smør i foodprocessoren. Figner, dadler, abrikoser og de malede nødder blandes i en skål sammen med karobpulver, honning, vanille og appelsinskal. Konsistensen skal være smørbar - tilsæt vand efter behov. Når massen er afkølet tilsættes kokos. Opbevares på glas med låg. Kan fryses.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (41 stemmer)

Opskriften er vist 24576 gange,
og udskrevet 371 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-03-01 19:34:56
den er rigtig god, ungerne er helt holdt op med at spørge efter nutella

Christine  -  2011-10-09 13:36:50
Hvor lang tid kan det holde sig i køleskabet?