Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hjemmelavet figenpålæg

Hjemmelavet figenpålæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Frugt - Figner - Figne - Figen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.tørrede figner
125 g.tørrede dadler
50 g.usvovlede abrikoser
100 g.ristede hasselnødder (males fint)
100 g.kokosmel
2 spsk.honning
 Vanille
2 spsk.karobpulver (kakaoerstatning - fås i helsekostbutikker)
1 appelsin Revet skal heraf
 Vand efter behov
 


Opskrift:

Figner, dadler og abrikoser dækkes med vand og koges møre. De ristede hasselnødder males til smør i foodprocessoren. Figner, dadler, abrikoser og de malede nødder blandes i en skål sammen med karobpulver, honning, vanille og appelsinskal. Konsistensen skal være smørbar - tilsæt vand efter behov. Når massen er afkølet tilsættes kokos. Opbevares på glas med låg. Kan fryses.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (38 stemmer)

Opskriften er vist 23280 gange,
og udskrevet 347 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-03-01 19:34:56
den er rigtig god, ungerne er helt holdt op med at spørge efter nutella


Christine  -  2011-10-09 13:36:50
Hvor lang tid kan det holde sig i køleskabet?