Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Lammesteg med røget fyld

Lammesteg med røget fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 kg.lammekølle eller ryg med ben
 salt
 friskkværnet peber
 
 Fyld:
100 g.rygeost
0.5 dl.påskebryg, gem resten til løg
1 bundtfintsnittede purløg
 
 Stegekraft:
 Lammeben
7.5 dl.vand
1 løg, skåret i både
1 gulerod, skåret i skiver
2 laurbærblade
 


Opskrift:

Med en skarp kniv skæres benene ud. Husk at skære mørbradstykkerne af hvis det er en ryg, som udbenes. Skær til sidst langs ryggraden, så de to fileter hænger sammen.

Det udbenede kød lægges med skindsiden nedad og bredes ud. Drys med salt og peber

Rygeost røres jævn med øl Tilsæt purløg. Smør blandingen på lammekødet. Fold og snør kødet med bomuldsgarn eller luk med kødnåle.

Læg benene i en bradepande sammen med løg, gulerod og laurbærblad. Hæld vand ved. Sæt en rist over og læg kødet med skind/fedtsiden opad. Sæt bradepanden med steg i en forvarmet ovn 160 grader i 2 timer.

Lad stegen hvile i mindst 20 min.

Imens laves saucen af den siede og afskummede stegesky.

Fjern snøringen, skær lammestegen for. Arranger den på et forvarmet fad med tynde både af courgetter, skåret med kartoffelskræller. Hertil nye kartofler og glaseret skalotter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6496 gange,
og udskrevet 111 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu