Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vegetarisk Brun sovs

Vegetarisk Brun sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 dl.soyamælk
1 dl.grønsagsvand (vandet fra kogte grønsager)
2 spsk.honning
1 tsk.salt
1 tsk.løgpulver
1 tsk.citronsaft
2 tsk.jordnøddesmør
1 spsk.soyasovs
 Kulør
 


Opskrift:

Jævning:
3 spsk. ristet hvedemel (hvedemel ristet på tør pande til svagt gyldent) Røres op med vand til en jævning.

Soyamælken og grønsagsvandet hældes op i en gryde. Derefter tilsættes honning, salt, løgpulver, citronsaft, jordnøddesmør og soyasovs. Alt bringes i kog hvorefter jævningen røres i og sovsen koger videre i ca 8-10 min. Herefter kan madkuløren tilsættes.

Tips:

Alternativer:
Persillesovs eller dildsovs - udelad blot soyasovs og kulør og tilsæt krydderurter efter smag.

For at få en mere flødeagtig sovs kan man "jævne" den med f. eks. malede cashewnødder.

Prøv også andre nøddesorter. Malede sesamfrø giver en fyldig champignon-lignende smag.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14881 gange,
og udskrevet 168 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bolette Halfdan  -  2007-07-07 17:03:24
Wallah den her sovs er god - Jeg sværger ved profetens skæg!