Vegetarisk Brun sovs

Vegetarisk Brun sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
4 dl.soyamælk
1 dl.grønsagsvand (vandet fra kogte grønsager)
2 spsk.honning
1 tsk.salt
1 tsk.løgpulver
1 tsk.citronsaft
2 tsk.jordnøddesmør
1 spsk.soyasovs
 Kulør
 
Opskrift:
Jævning:
3 spsk. ristet hvedemel (hvedemel ristet på tør pande til svagt gyldent) Røres op med vand til en jævning.

Soyamælken og grønsagsvandet hældes op i en gryde. Derefter tilsættes honning, salt, løgpulver, citronsaft, jordnøddesmør og soyasovs. Alt bringes i kog hvorefter jævningen røres i og sovsen koger videre i ca 8-10 min. Herefter kan madkuløren tilsættes.

Tips:

Alternativer:
Persillesovs eller dildsovs - udelad blot soyasovs og kulør og tilsæt krydderurter efter smag.

For at få en mere flødeagtig sovs kan man "jævne" den med f. eks. malede cashewnødder.

Prøv også andre nøddesorter. Malede sesamfrø giver en fyldig champignon-lignende smag.


karakterer:
Opskriften er vist 16120 gange,
og udskrevet 208 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Bolette Halfdan  -  2007-07-07 17:03:24
Wallah den her sovs er god - Jeg sværger ved profetens skæg!