Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Irsk stuvning med lammebov og stribet flæsk

Irsk stuvning med lammebov og stribet flæsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Irland

IrlandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.lammebov
300 g.stribet flæsk
 margarine til stegning
7.5 dl.kålrabi i tern
7.5 dl.gulerod i tern
10 dl.lammebouillon
1 løg i skiver
10 dl.fintsnittet kål
1.5 tsk.tørret merian
5 dl.kartofler i tern
 salt
1 bdt.persille
 


Tilbehør:
Groft brød.
Opskrift:

Skær kødet i tern og brun det i margarine i en stor gryde. Kom de udskårne grønsager i gryden sammen med benet fra boven. Hæld bouillonen ved, læg låg på og lad stuvningen småkoge til alt er mørt, ca. 1 ½ time.

Smag til med salt, drys med hakket persille og server med groft brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 16033 gange,
og udskrevet 388 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mette  -  2008-10-05 14:58:30
prøv lige selv at se opskriften 3/4 l.klrabi - 3/4 l.gulerødder - 1 l. kål og ½ l. kartofler ???? mener I kg så skriv det! bortset fra det, er det en kanongod ret som bruges meget i Sønderjylland.


lisa & charlotte  -  2008-01-02 21:30:17
Den var gudelig men burde have lidt mere salt