Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jomfruhummerhaler på toast med dilddressing

Jomfruhummerhaler på toast med dilddressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lotte

Indsendt :


Jomfruhummerhaler på toast med dilddressing, billede 4 Jomfruhummerhaler på toast med dilddressing, billede 1 Jomfruhummerhaler på toast med dilddressing, billede 2 Jomfruhummerhaler på toast med dilddressing, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.jomfruhummerhaler med skal
 eddike
 salt
 vand
 
 Dressing:
3 dl.Creme fraiche 18%
2 dl.mayonnaise
0.5 bdt.dild
0.5 bdt.purløg
0.5 bdt.persille eller kørvel
1 citron eller lime
0.5-1 spsk.dijonsennep
 salt
 peber
 


Opskrift:

Vandet koges op og en slat eddike kommes i samt godt med salt og en dusk dild. Jomfruhummerhalerne koges i hold. Læg ca. 10 jomfruhummerhaler i det kogende vand, når de kommer til overfladen tages de straks op og puttes i koldt vand. Proceduren gentages indtil alle hummerhalerne er kogte.

Sæt hummer halerne på køl i min. 2 timer eller læg dem i isvand.

Dressing:
Bland Creme fraiche med dild, persille, purløg, dijonsennep og limesaft. Smag til med salt og peber, dressingen må gerne have lidt bid.

Server de kogte hummerhaler med dressing, brød og grønne asparges.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (32 stemmer)

Opskriften er vist 121116 gange,
og udskrevet 5692 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

roger -jo  -  2017-08-07 16:32:57
2 dl. mayonnaise... tok 1 dl.mayonnaise og 1dl.mayonnaise med en touch of GAGLIC pluss et fed hvitløk og hakket dill etter smak.


Fiskeren  -  2016-09-24 16:46:54
Bliver nød til at rette jeres måde at koge hummer på, eller ihvertfald måden i køler dem af på. Kom aldrig kogte hummer / hummerhaler i kold vand, det trækker smagen ud af dem. Kog hummerhaler: tag en alt for stor gryde frem, det gør at der er mindre sandsynlighed for at det koger over. Kom så meget vand i gryden at i er sikker på at hummerhalerne kan kommer op at flyde. Smag vandet til med salt ( der skal ca en håndfuld i 4L vand) kom så de andre smags giver i vandet. Kom hummerhalerne i det kolde vand og sæt dem over på fuld blus (HUSK GÅ ALDRIG FRA HUMMERHALERNE NÅR DU KOGER DEM, BRUG NU DE 5-10 MIN PÅ AT PASSE DEM) Når hummerhalerne Kommer op at flyde, tages de af blusset, og man kommer 1 L iskold vand ned i gryden med hummerhaler. Lad dem så stå at køle af i deres kogelage. Det giver den allerbedste smag og det fortjener alle at opleve. Rigtig god fornøjelse


Mia Lykke  -  2014-10-15 22:44:10
Hvor længe vil halerne skulle have hvis de kommer fra frost? Ved I det?


tje  -  2014-03-09 17:24:25
Hvor skal man bruge mayonnaisen?


Karen  -  2010-06-23 09:01:51
Det smager bare lækkert!!


Tine   -  2009-10-26 11:06:18
UHM det er lækkert... Dressingen er super dejlig dertil ....


Dorthe  -  2008-04-18 23:54:14
Jeg kommer en ske fuld sukker i vandet også og hummerhalerne er perfekt kogt. De smager himmelsk.


lisbeth  -  2006-12-30 17:26:28
hummerhalerne bliver perfekt kogt på denne måde og dressingen er rigtig god til. Jeg har, med held, tilsat lidt fint revet løg