Varm tranebærsovs

Varm tranebærsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SalaterRet : Salater - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Bær - Tranebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
25 g.stegemargarine
1 spsk.revet løg.
300 g.tranebær
3 dl.sukker
1 spsk.sherry
1 tsk.timian
1 dl.piskefløde
 salt
 peber
 merianpulver
 
Opskrift:
Skyl tranebærrene. Steg løgene klare i margarinen og tilsæt bærrene. RØr hyppigt rundt til det er moset. Drys sukker i og tilsæt sherry og timian. Kog i 5 minutter og jævn til med piskefløde. Smag til med salt, peber og evt. lidt merianpulver.

Tips:

Egner sig fortrinligt til rødt kød med kartoffeltilbehør.





karakterer:
Opskriften er vist 20225 gange,
og udskrevet 542 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-07-31 23:38:56
til hvor mage personer?

  -   2005-01-01 01:01:01
smager utrolig godt