Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Varm tranebærsovs

Varm tranebærsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Bær - Tranebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
25 g.stegemargarine
1 spsk.revet løg.
300 g.tranebær
3 dl.sukker
1 spsk.sherry
1 tsk.timian
1 dl.piskefløde
 salt
 peber
 merianpulver
 


Opskrift:

Skyl tranebærrene. Steg løgene klare i margarinen og tilsæt bærrene. RØr hyppigt rundt til det er moset. Drys sukker i og tilsæt sherry og timian. Kog i 5 minutter og jævn til med piskefløde. Smag til med salt, peber og evt. lidt merianpulver.

Tips:

Egner sig fortrinligt til rødt kød med kartoffeltilbehør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 18037 gange,
og udskrevet 480 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Martin  -  2008-07-31 23:38:56
til hvor mage personer?


  -  0000-00-00 00:00:00
smager utrolig godt