Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tranebærkompot II

Tranebærkompot II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kompot (Tilbehør)

Hovedingrediens : Bær - Tranebær

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :


Tranebærkompot II, billede 4 Tranebærkompot II, billede 1 Tranebærkompot II, billede 2 Tranebærkompot II, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Tranebær. rå
3 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Appelsinskal, reven 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
1 tsk. Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
   


Opskrift:

Skyl tranebærrene i en sigte i koldt vand og hæld imens ½ dl. vand i en gryde og bring det i kog med mindst 3 dl. sukker. Når dette er smeltet, tilsættes bærrene og koges i 6-8 minutter. Tag gryden af ilden og tilsæt de revede skaller.

Hæld kompotten i en skål, dæk til og opbevar den i køleskabet til næste dag. Serveres koldt.

Tips:

Uundværligt, originalt tilbehør til den amerikanske Thanksgiving-middag.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tranebærkompot



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 54451 gange,
og udskrevet 1309 gange.


Energi:
KJ total 5475 (1303 kcal)
KJ pr. Pers. 1368 (325 kcal)
Vægt ialt 793 gram
Vægt pr. Pers. 198 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 690 KJ (164 kcal)
Protein 0.3 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 41.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu