Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Dampede ramsløg i sennepsauce

Dampede ramsløg i sennepsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Ramsløg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6-8 hele ramsløg
1 dl.olie
1.5 spsk.eddike
1 spsk.sennep
2 spsk.fløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rens ramsløgene ved at skylle dem let under hanen og skære rodtrevlerne af. Damp løgene 8-10 minutter og tag dem op med hulske. Læg dem på en lille tallerken. Ryst dressingen sammen og hæld den over løgene. Spis dem som garniture til frokosten, på en mad med skinke eller ost.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15102 gange,
og udskrevet 341 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2009-05-18 16:49:47
Normalt så er det blade og blomster man bruger. Men i opskriften her ser det ud til at det er hele planten, altså på samme måde som med forårsløg/springløg.

karlo V. Andersen  -  2009-05-17 15:06:11
Kan man bruge stængler og eller blomst fra ramsløg. Selve ramsløget er jo utroligt småt.