Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dampede ramsløg i sennepsauce

Dampede ramsløg i sennepsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Ramsløg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6-8 hele ramsløg
1 dl.olie
1.5 spsk.eddike
1 spsk.sennep
2 spsk.fløde
 salt
 peber
 


Opskrift:

Rens ramsløgene ved at skylle dem let under hanen og skære rodtrevlerne af. Damp løgene 8-10 minutter og tag dem op med hulske. Læg dem på en lille tallerken. Ryst dressingen sammen og hæld den over løgene. Spis dem som garniture til frokosten, på en mad med skinke eller ost.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14444 gange,
og udskrevet 320 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2009-05-18 16:49:47
Normalt så er det blade og blomster man bruger. Men i opskriften her ser det ud til at det er hele planten, altså på samme måde som med forårsløg/springløg.


karlo V. Andersen  -  2009-05-17 15:06:11
Kan man bruge stængler og eller blomst fra ramsløg. Selve ramsløget er jo utroligt småt.