Kærnemælksost med skvalderkål

Kærnemælksost med skvalderkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Skvalderkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
10 dl.kærnemælk
1 dl.creme fraiche
1 fedknust hvidløg
l dl.hakket skvalderkål
1 tsk.paprika
3 radiser i skiver
 
Opskrift:
Kærnernælken sættes over at koge i en tykbundet gryde. Under opvarmningen vil ostestoffet skille fra vallen, der sies fra. Ostestoffet røres med creme fraiche og smages til med knust hvidløg og hakket skvalderkål. Kom osten i en skål og pynt med radiser i skiver og et drvs paprika og evt. friske skvalderkålblade. NB: Vallen kan bruges som væde til brødfremstilling eller til pizzadej.


karakterer:
Opskriften er vist 12635 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Tena Knapp  -  2010-09-02 21:48:01
Opskriften er god at bruge i kombination med fladbrød (tynnnbrød) lavet på bål.

L L   -  2010-04-30 09:52:31
SUPER lækkert. Kunne godt bruge et lille snip salt, dog.

gerda  -  2008-04-26 01:21:48
Den er dejlig . Kan også med glæde , tilføges mælkebøtte ,nye , skud