Bland ingredienserne til marinaden og pres hvidløget i.
Læg lammebrystet i en plastpose, hæld marinaden over og luk posen godt til.
Ryst posen så marinaden fordeles.
Mariner kødet mindst 2 timer i køleskabet.
Tør kødet af og grill det 10 min. på hver side.
Pensl med marinaden et par gange under grillningen.
Kødet er færdigt når det løsner sig fra benene.
Barbecuesovs:
Brun fedtstoffet i en stegepande. Kom løgene i og pres hvidløget i.
Rens og hak peberfrugterne og kom den i sammen med de øvrige ingredienser til sovsen
Tilsæt også lidt af marinaden
Lad sovsen simre på grillristen eller lav den på komfuret.
Skær ryggen langs med benene og server sovsen ved siden af til at dyppe kødet i.
Serveres med bagte kartofler, grøn salat, chutney og små løg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9236 gange, og udskrevet 201 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider