Katost-suppe

Katost-suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 porrer
2 dl.katostblade og -blomster
7.5 dl.hønsebouillon
3 dl.mælk
2 æggeblommer
2 fedknuste hvidløg
2 spsk.hakket purløg
 
Opskrift:
Rens porrerne og svits dem i olie. Skyl og hak katostblade og -blomster og kom dem i gryden. Tilsæt hønsebouillon og lad det koge sammen i ca. 20 minutter. Tilsæt dernæst mælk og jævn med æggeblommerne. Smag til med hvidløg, salt og peber og server med et drys purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 8568 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu