Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kærnemælksost

Kærnemælksost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 l.kærnemælk
 Lidtcreme fraiche
 Lidtsalt
 Finthakket løgkarse brændenælde skvalderkål og skovsyre
 


Opskrift:

Kærnemælken hældes i en gryde og varmes langsomt op til ca. 60 grader (vigtigt - en finger stukket ned i mælken skal være blank og ikke hvid, når den kommer op !). Rør endelig ikke rundt. Herefter filtreres vallen fra gennem et viskestykken. Klædet med osten hænges op i et træ til afdrypning. Der tilsættes lidt salt og røres lidt creme fraiche i. Urterne blandes i - opdel eventuelt osten i mindre portioner og lav forskellige typer oste.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (8 stemmer)

Opskriften er vist 22733 gange,
og udskrevet 428 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

britt  -  2008-06-04 01:18:22
vallen er god til brødbagning.