Kærnemælksost

Kærnemælksost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
4 l.kærnemælk
 Lidtcreme fraiche
 Lidtsalt
 Finthakket løgkarse brændenælde skvalderkål og skovsyre
 
Opskrift:
Kærnemælken hældes i en gryde og varmes langsomt op til ca. 60 grader (vigtigt - en finger stukket ned i mælken skal være blank og ikke hvid, når den kommer op !). Rør endelig ikke rundt. Herefter filtreres vallen fra gennem et viskestykken. Klædet med osten hænges op i et træ til afdrypning. Der tilsættes lidt salt og røres lidt creme fraiche i. Urterne blandes i - opdel eventuelt osten i mindre portioner og lav forskellige typer oste.


karakterer:
Opskriften er vist 26988 gange,
og udskrevet 470 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

britt  -  2008-06-04 01:18:22
vallen er god til brødbagning.