Forret med brændenælde

Forret med brændenælde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Brændenælder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
200 g.brændenældetopskud
0.5 dl.olie
2 spsk.citronsaft
 
1 håndfuld persille
3 hårdkogte æg
 
Opskrift:
Kom brændenældetopskuddene i en lille gryde med kogende vand og tag dem op med en sigte efter 2-3 minutter. Hak nælderne groft og fordel i et lille fad. Rør dressingen sammen af olie, citronsaft og hakket persille og hæld den over nælderne. Hak de hårdkogte æg meget fint og drys dem over nælderne med dressing.


karakterer:
Opskriften er vist 14804 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

mads  -  2008-06-02 06:22:25
hvad skal man så gøre med det??? Det her er helt uanvendeligt

ida  -  0000-00-00 00:00:00
god mad