Broccoligratin 02

Broccoligratin 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sicki

Indsendt :      Red :
Broccoligratin 02, billede 4 Broccoligratin 02, billede 1 Broccoligratin 02, billede 2 Broccoligratin 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1200 g.kogt afkølet broccoli (brug også stokken)
 
8 æg
 salt
 peber
400 g.græsk yoghurt 0 % eller 1 %
2 dl.minimælk
40 g.let mayonnaise
20 g.hvedemel
 
Opskrift:
1/3 af broccolien hakkes groft, hvorefter de resterende 2/3 blendes og blandes med den groft hakkede broccoli.

Pisk æg, yoghurt, mayonnaise, mel og mælk sammen og krydr med salt og peber. Æggeblandingen røres sammen med broccoliblandingen og hældes i en form beklædt med bagepapir.

Bages ca. 45 min. ved 200 grader C. alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 88482 gange,
og udskrevet 2514 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (34 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-01 07:12:46
Jeg syntes bestemt ikke det er lækkert. En fiasko i vores hjem.

  -   2009-01-17 17:44:34
Superlækker, jeg kommer gerne lidt skinkestrimler i..!

  -   2008-03-25 08:14:10
Kan spises som selvstændig ret, men en rest kold kylling, skinke eller hamburgerryg passer også godt til, måske en gang frikadeller også kan bruges.

  -   2008-03-11 22:23:08
God vi brugte Fromaise Fraise i stedet og ingen mayo. den blev rigtig lækker...jeg puttede lidt muskatnød og hvidløgspulver i for at give lidt mere smag....rigtig lækker opskrift.

  -   2007-08-21 19:21:26
Det bliver eksta lækkert, hvis man lige tilføjer lidt revet gulerod!

  -   2007-07-27 12:02:48
Det smager dejligt, men hvd skal man have til? Smager kanon dagen efter oven på pålæg

  -   2005-01-01 01:01:01
Man får et mere lækkert resultat ved at dele ægene og piske viden stiv, som så vendes blidt i massen til sidst.