Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Postej af sommerbuk

Postej af sommerbuk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 Portioner

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Rådyr - Sommerbuk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.rådyrkød i strimler - f.eks. afpuds fra køllen hals el. bov
 
1 dl.vildtfond el. rødvin
1 dl.piskefløde
1 æg
2 fedhvidløgs
4 groft hakket skalotteløg
 Rosmarin
 timian
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kødet ristes på panden i lidt olie og køres 2 gange gennem kødhakkeren. Rosmarin, timian, afskallede hvidløg og skalotteløg sauteres af på samme pande og køres derefter igennem kødhakkeren. Panden koges af m. fonden el. vin. Røres sammen med de øvrige ingredienser - smages til og bages i små forme v. 150 gr. i ca. 20-25 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9354 gange,
og udskrevet 187 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu