Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Varmrøget ørred med honning-sennep creme

Varmrøget ørred med honning-sennep creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : zita

Indsendt :





Ingredienser:
2-300 g.saltet ørred
1 rødløg
 friske krydderurter dild og purløg
1 citron
1 dl.creme fraiche 38 %
1 dl.mascapone creme
1 spsk.honning
1 spsk.Dijonsennep
 salt
 hvid peber
 ruccola salat
 rygesmuld
 


Opskrift:

Ørred:
Den ryges i ca. 15-20 min. Kødet pilles og benene tages fra. i en skål blandes kødet med finthakket rødløg, og krydderurter. Smages til med citronsaft, salt og peber.

Honning- Sennep creme:
Cremefraiche, mascapone, honning og sennep smages til med salt og peber. Den har bedst af at stå natten over.

Tips:

Kom cremen i en lille rund form foret med plast film, dernæst fiskeblandingen og lad det stå så det samles anrettes på en tallerken som en flot lille rund sag hvor øverst del er lys og fisken rødlig( smuk) pynt med salat også.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 17939 gange,
og udskrevet 405 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu