Varmrøget ørred med honning-sennep creme

Varmrøget ørred med honning-sennep creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : zita

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2-300 g.saltet ørred
1 rødløg
 friske krydderurter dild og purløg
1 citron
1 dl.cremefraiche 38%
1 dl.Mascarpone
1 spsk.honning
1 spsk.Dijonsennep
 salt
 hvid peber
 Rucolasalat
 rygesmuld
 
Opskrift:
Ørred:
Den ryges i ca. 15-20 min. Kødet pilles og benene tages fra. i en skål blandes kødet med finthakket rødløg, og krydderurter. Smages til med citronsaft, salt og peber.

Honning- Sennep creme:
Cremefraiche, mascarpone, honning og sennep smages til med salt og peber. Den har bedst af at stå natten over.

Tips:

Kom cremen i en lille rund form foret med plast film, dernæst fiskeblandingen og lad det stå så det samles anrettes på en tallerken som en flot lille rund sag hvor øverst del er lys og fisken rødlig( smuk) pynt med salat også.





karakterer:
Opskriften er vist 20518 gange,
og udskrevet 440 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu