Newzealandske Palvlova

Newzealandske Palvlova, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : New Zealand

New ZealandIndsendt af : zita

Indsendt :

Ingredienser:
 Marengsmasse:
1 dl.hvider
150 g.sukker
0.5 tsk.eddike
125 g.ren rå marcipan
 
 Pynt:
500 g.sommerbær
2.5 dl.fløde
 flormelis
 
Opskrift:
Pisk æggehviderne, eddike, og halvdelen af sukkeret til stift skum. Vend resten af sukkeret i, og pisk videre til det hele er stift og sejt.

Riv marcipanen i marengsmassen og vend det hurtigt sammen.

Læg marengsen som et stort bjerg på en bageplade med bagepapir med en diameter på ca. 25 cm. bag i 30-40 min.

Tips:

Palvlovaen er en lækker sag med et indre der minder om flødeboller.





karakterer:
Opskriften er vist 10220 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Rikke  -  2011-11-10 12:59:04
Har lige læst en anden opsrkift på det(Minder rigtig meget om den her)og der står at ovnen skal stå på 190 grader

Ann  -  2007-10-26 14:57:52
Ja hvor mange grader skal den have?

bjorn weis  -  0000-00-00 00:00:00
staves 'new zealandsk pavlova', men den er god uanset stavemaaden

Nina  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor mange grader skal den have???? Lyder rigtig lækker, glæder mig til at prøve den.