Rataouille-timbale

Rataouille-timbale, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
50 g.af hver: jordskokker, skorzonerrod, knoldselleri, pastinak, persillerod
100 g.rødløg, hakket
100 g.majs
100 g.smør
200 g.brødkrumme
2 kvistetimian
0.5 dl.hvidvinseddike
2.5 dl.hvidvin
4 æggeblommer
 
Opskrift:
Alle rodfrugterne skæres i tern og sauteres kort i smør sammen med rødløg. Lidt vand tilsættes samt timian og majs, og det simrer i 7-8 min. Eddike og hvidvin tilsættes og det koges ind til det halve. Timian fjernes, revet brødkrumme tilsættes.

Tages af blusset og de fire æggeblommer røres i. Blandingen smages til og fordeles i 6 smurte portionsforme (kokotter).

Bages i ovnen ved 150 grader i 12 min.





karakterer:
Opskriften er vist 14898 gange,
og udskrevet 283 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu