af hver: jordskokker, skorzonerrod, knoldselleri, pastinak, persillerod50 g. af hver: jordskokker, skorzonerrod, knoldselleri, pastinak, persillerod
100
g.
rødløg, hakket100 g. rødløg, hakket
100
g.
majs100 g. majs
100
g.
smør100 g. smør
200
g.
brødkrumme200 g. brødkrumme
2
kviste
timian2 kviste timian
0.5
dl.
hvidvinseddike0.5 dl. hvidvinseddike
2.5
dl.
hvidvin2.5 dl. hvidvin
4
æggeblommer4 æggeblommer
Opskrift:
Alle rodfrugterne skæres i tern og sauteres kort i smør sammen med rødløg.
Lidt vand tilsættes samt timian og majs, og det simrer i 7-8 min.
Eddike og hvidvin tilsættes og det koges ind til det halve.
Timian fjernes, revet brødkrumme tilsættes.
Tages af blusset og de fire æggeblommer røres i.
Blandingen smages til og fordeles i 6 smurte portionsforme (kokotter).
Bages i ovnen ved 150 grader i 12 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 13437 gange, og udskrevet 261 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider