Kanel is med hindbærpuré

Kanel is med hindbærpuré, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : zita

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.piskefløde
4 æggeblommer
90 g.flormelis
1.5 spsk.kanel
2 spsk.reven chokolade
 
 Hindbærpuré:
300 g.hindbær
100 g.sukker
0.5 vaniljestang
 
Opskrift:
Kanel is:
Pisk fløden til skum. Pisk æggeblommerne, hvider, og flormelis tykt og skummende. Bland æggemassen med flødeskummet og tilsæt kanel og reven chokolade. Kom isen i portionsforme eller i en større form og frys den - mindst 5-6 timer.

Hindbærpuré:
Kog hindbær og den flækkede vaniljestang i en gryde, til bærerne er kogt godt ud. Purer bærerne gennem en sigte og smag til med sukker. Lad pureen blive kold. Anret is og pure sammen drys med kandiserede violer.

Tips:

Flormelis i isen kan erstattes med sukker.





karakterer:
Opskriften er vist 35589 gange,
og udskrevet 420 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-05-19 09:20:40
kan det passe at hviderne skal piskes med

  -   2016-05-19 19:17:23
Skal der æggehvider i. Står kun æggeblommer i opskrift, men står hvider i fremgangsmåden? Hvad passer?