Kanel is med hindbærpuré
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt af : zita Indsendt : Red : |
|
|
Kanel is:
Pisk fløden til skum. Pisk æggeblommerne, hvider, og flormelis tykt og skummende. Bland æggemassen med flødeskummet og tilsæt kanel og reven chokolade. Kom isen i portionsforme eller i en større form og frys den - mindst 5-6 timer. Hindbærpuré: Kog hindbær og den flækkede vaniljestang i en gryde, til bærerne er kogt godt ud. Purer bærerne gennem en sigte og smag til med sukker. Lad pureen blive kold. Anret is og pure sammen drys med kandiserede violer. Tips: Flormelis i isen kan erstattes med sukker. |
|
Opskriften er vist 35589 gange,
og udskrevet 420 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer knudas - 2018-05-19 09:20:40 kan det passe at hviderne skal piskes med Sbj - 2016-05-19 19:17:23 Skal der æggehvider i. Står kun æggeblommer i opskrift, men står hvider i fremgangsmåden? Hvad passer? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne