Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kokosis (Helado de coco)

Kokosis (Helado de coco), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmælk

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :


Kokosis (Helado de coco), billede 4 Kokosis (Helado de coco), billede 1 Kokosis (Helado de coco), billede 2 Kokosis (Helado de coco), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Æggehvide, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
2 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
6 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 dl. Kokosmælk, stor dåse 1 stor (almindelig) dåse kokosmælk indeholder 400 ml.

1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Pisk æggehviden stiv.

Pisk æggeblommerne lyse og skummende med sukkeret og rør kokosmælken i.

Vend forsigtigt den stiftpiskede hvide i og kom blandingen i en fryseform.

Stil kokoscremen i fryseren. Vend rundt et par gange, inden fryser helt stiv.

Isen kan serveres med tynde strimler kokos ristet gyldne på en tør pande, samt friske jordbær.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (28 stemmer)

Opskriften er vist 59718 gange,
og udskrevet 1470 gange.


Energi:
KJ total 4419 (1052 kcal)
KJ pr. Pers. 1104 (263 kcal)
Vægt ialt 544 gram
Vægt pr. Pers. 136 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 812 KJ (193 kcal)
Protein 2.5 gram
Fedt 13.8 gram
Kulhydrat 16.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Søren  -  2017-06-30 13:45:37
Æggeblomme er KUN til fløde/mælke is og æggehvide er KUN til sorbet (dvs INGEN mælkeprodukter) Hilsen en konditor og kok


Søren  -  2017-06-30 13:45:09
Æggeblomme er KUN til fløde/mælke is og æggehvide er KUN til sorbet (dvs INGEN mælkeprodukter) Hilsen en konditor og kok


  -  2012-02-10 15:14:19
tja vil jeg da også mene :-)


Pippi  -  2011-01-13 10:01:48
Den er rigtig lækker - og det er vel meningen, at en kokosis skal smage af kokos?????


Jørgen T  -  2007-01-27 17:57:16
Smager meget af kokos. Men ellers god.