| |
|
Kokosis (Helado de coco)
Kokosis (Helado de coco), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Pisk æggehviden stiv.
Pisk æggeblommerne lyse og skummende med sukkeret og rør kokosmælken i.
Vend forsigtigt den stiftpiskede hvide i og kom blandingen i en fryseform.
Stil kokoscremen i fryseren.
Vend rundt et par gange, inden fryser helt stiv.
Isen kan serveres med tynde strimler kokos ristet gyldne på en tør pande, samt friske jordbær.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4
(29 stemmer)
Opskriften er vist 63122 gange, og udskrevet 1517 gange.
| |
|
|
KJ total 4419 (1052 kcal)
KJ pr. Pers. 1104 (263 kcal)
Vægt ialt 544 gram
Vægt pr. Pers. 136 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 812 KJ (193 kcal)
Protein 2.5 gram
Fedt 13.8 gram
Kulhydrat 16.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
Søren - 2017-06-30 13:45:37 Æggeblomme er KUN til fløde/mælke is og æggehvide er KUN til sorbet (dvs INGEN mælkeprodukter)
Hilsen en konditor og kok
Søren - 2017-06-30 13:45:09 Æggeblomme er KUN til fløde/mælke is og æggehvide er KUN til sorbet (dvs INGEN mælkeprodukter)
Hilsen en konditor og kok
- 2012-02-10 15:14:19 tja vil jeg da også mene :-)
Pippi - 2011-01-13 10:01:48 Den er rigtig lækker - og det er vel meningen, at en kokosis skal smage af kokos?????
Jørgen T - 2007-01-27 17:57:16 Smager meget af kokos. Men ellers god.
|
|