Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kongelige æg (Huevos reales)

Kongelige æg (Huevos reales), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :





Ingredienser:
3 æggehvider
12 æggeblommer
1.25 dl.sød sherry
2 spsk.rosiner
400 g.sukker
2.5 dl.vand
5 cm.kanelstang
0.5 dl.peanuts
 


Opskrift:

Pisk æggehviderne i en stor skål, til de er meget stive. Æggeblommerne piskes i en anden skål, til de er helt lette. Vend forsigtigt æggehviderne i blommerne og kom dejen i en lav form. Anbring formen i en bradepande og kom så meget vand ved, at det står halvt oppe på formen. Lad kagen koge 10-15 minutter ved 170 grader C (svag varme), til æggemasse er fast. Tag den ud af formen og skær den i 4 stykker, når den er afkølet. Det gøres nemmest med en kniv dyppet i kogende vand.

Hæld ½ dl. af sherryen over rosinerne i en lille skål og lad dem trække i vinen. Kog vand, sukker og kanelstangen i 5 minutter. Tag kanelen op og hæld sukkerlagen op i en flad form eller gryde.

Læg kagestykkerne i lagen. Når de er gennemfugtige, kommes de op på et serveringsfad eller på desserttallerkner. Si lagen og tilsæt resten af sherryen og hæld denne lage over desserten. Strø rosinerne ud over sammen med de ristede peanuts.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (21 stemmer)

Opskriften er vist 17387 gange,
og udskrevet 191 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu