Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græskardessert (Calabaza Enmielada)

Græskardessert (Calabaza Enmielada), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Græskar

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :





Ingredienser:
1 squash eller græskar (ca. 1½ kg.)
500 g.mexicansk piloncillo eller 1 l. mørk puddersukker
1.25 dl.vand
2.5 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Græskaret halveres og kærnerne fjernes. Del hvert stykke i 3 dele. Fjern evt. mørke trevler eller lignende. Hæld vand i en pande og læg græskarstykkerne ved siden af hinanden. Strø piconcillo eller puddersukker på dem og bring vandet i kog ved stærk varme. Læg et låg på og lad det småkoge, til de er møre. Der skal nu og da øses vand over dem. Lad dem afkøle på panden. Græskarstykkerne serveres på tallerkner og lidt af sukkerlagen hældes over. Der kan evt. kommes en top flødeskum på hver.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (30 stemmer)

Opskriften er vist 18410 gange,
og udskrevet 262 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ayla  -  2009-12-08 19:59:22
istedet for piskefløde drys gROVHAKKEDE VALNØDDERKÆRNE velbekom