Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bagt chayote græskar med rosinfyld (Chayote relleno)

Bagt chayote græskar med rosinfyld (Chayote relleno), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Græskar

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :





Ingredienser:
3 chayotes græskar ca. 13 cm. lange og 8-10 cm i diameter
3 æg
1.5 dl.sød sherry
1.5 tsk.stødt muskat
2.5 dl.rosiner
200 g.sukker
10 dl.smuldret sandkage
1.25 dl.mandelsnitter smuttede
 


Opskrift:

Flæk chayotes græskarrene (alm. Danske græskar kan anvendes). Læg stykkerne i en gryde og kom så meget vand ved, at de er dækkede. Læg et låg på og lad dem koge ved svag varme ca. 30 minutter (eller til de er møre). Når de er afkølede, fjernes kærnerne og de udhules, så der kun er et ganske tyndt lag kød tilbage i dem.

Mos indmaden i en skål, til den er jævn. Tilsæt de sammenpiskede æg, sherryen og muskat lidt ad gangen. Kom rosiner, sukker og kagekrummer i og pisk det hele sammen. Det skal have samme konsistens som en tyk kartoffelmos. Er den for tynd tilsættes flere kagekrummer.

Fyld græskarskallerne med dejen og strø mandelsnitterne på. Stil dem på en plade og bag dem i ca. 15 minutter ved 170 grader C (svag varme) til fyldet er gyldent ovenpå.

Spis dem lune eller kolde.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (12 stemmer)

Opskriften er vist 16010 gange,
og udskrevet 184 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

gisse  -  0000-00-00 00:00:00
helt vildt lækkert