Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marengs med ingefær

Marengs med ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde )

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 Marengs:
2 pasteuriserede æggehvider
0.5 tsk.alm. eddike
175 g.sukker
50 g.usaltede peanuts/hasselnødder/valnødder/usaltede cashew nødder
50 g.god mørk chokolade
 
 Ingefær is
200 g.syltede ingefær i lage
3 spsk.ingefærlage
1 l.god vanilje is.
 


Opskrift:

Pisk æggehviderne stive med eddiken. kom halvdelen af sukkeret i, og pisk i en til to min. Kom resten af sukkeret i, og pisk igen i et halv min. hak nødderne groft og vend dem i. Kom bagepapir på en plade, og tegn evt. bundens størrelse op. Smør marengs massen ud med en ske i et lidt tykt lag. du kan lave kanter med skeen, så der kommer lidt facon på, små sjove uregelmæssige er flot.

Bag dem på næst nederste rille i en 125 grader C varm ovn i ca. en time. de små skal bage lidt kortere, i 45 til 50 min. Lad dem blive helt kolde. Smelt 2/3 af chokoladen og træk tynde striber hen over bunden(e).

Hak ingefæren fint. lad isen tø lidt op, og rør den blød med ingefær lage og ingefær. Frys den evt. igen, til den skal spises. Fordel isen på bunden. og smelt resten af chokoladen, og pynt med et par striber, og evt. lidt frisk frugt evt. jordbær.

Tips:

Jeg bagte bundene som små portions reder, men man kan også lave en stor bund. foretrækker du de små reder, skal du lave marengs massen 11/2 gang større.

Desserten kan anrettes og fryses ned, så skal den bare op af fryseren, 15 min før den skal spises.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6595 gange,
og udskrevet 61 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu