Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svampepostej

Svampepostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
300 g. hønsekød (bryst eller lår)
2 småæg
3 dl.Piskefløde
500 g.champignons
30 g.smør
 salt
 friskkværnet peber
 
 Agurkefløde
1 agurk
1 dl.vand
1 dl.eddike
1 dl.flydende honning
2 dl.piskefløde
75 g.usaltet smør
 salt
 friskkværnet peber
 


Tilbehør:
Groft brød
Opskrift:

Det rå hønsekød hakkes og røres sejt tilsat lidt salt (det gøres nemmest i en foodprocessor). Letpiskede æg og derefter fløden røres gradvist i til postejfars.

Smages til med salt og peber.
De hele rensede champignons sættes over i smørret og lige så meget vand.
Lad dem simre til de er helt kogt fri for egen væde.
Lad dem løbe af i en sigte og pres dem forsigtigt fri for væde med lidt køkkenrulle.

De hele svampe vendes i farsen, der kommes i en smurt form og bages i vandbad ved 160 grader i ca. 1 time.

Agurkefløde:
Agurken skrælles til lange strimler på langs med en kartoffelskræller (efter smag med eller uden skrællen).
Vand, eddike og honning koges op, tilsættes lidt salt og peber og køler af.
Agurkestrimlerne trækker i denne lage i ca. 1 time, tages op og drypper af.

Fløden gives et opkog, og smørret piskes heri i små klumper (den skal være varm men må ikke koge).
Agurkerne vendes i fløden og der smages til med salt og peber.

Anretning:
Den varme agurkefløde kommes på tallerkner med skiver af kold eller lun postej.
Kan eventuelt pyntes med frisk kørvel.

Groft brød serveres til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10212 gange,
og udskrevet 115 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu