Politikens russiske dessert pandekage

Politikens russiske dessert pandekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
100 g.smør eller margarine
125 g.hvedemel
2.5 dl.vand
2.5 dl.fløde
5 æg
3 spsk.sukker
0.5 citron reven skal heraf
15 g.hakkede mandler
 smør til bagning
 
 Fyld og pynt:
 frugtmos eller syltetøj
 flormelis
 
Opskrift:
Smørret smeltes, melet røres i. Dejen afbages med vand og fløde. Gryden tages fra varmen. Æggeblommerne røres i en ad gangen. Sukker, citronskal og mandler røres i. Hviderne piskes stive og vendes i. Dejen bages ved svag varme som 3-4 pandekager. Læg låg på panden under bagningen, og vend pandekagerne ved hjælp af låget. Lagene lægges sammen med frugtmos eller syltetøj, og serveres som en kage, drysset med sigtet flormelis.





karakterer:
Opskriften er vist 8954 gange,
og udskrevet 134 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu