Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ungarnske pandekager

Ungarnske pandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Pandekagedej:
200 g.hvedemel
3 dl.sødmælk
1 dl.vand
4 æg
0.5 tsk.salt
25 g.smeltet smør
 olie til stegning
 
 Fyld:
2 finthakkede løg
25 g.smør
500 g.hakket oksekød
4-5 tomater skåret i terninger
2-3 fedhakket hvidløg
0.5-1 tsk.herbes de provence
 salt
 peber
1 spsk.koncentreret tomatpuré
1 spsk.mild chilisauce
 
 Til gratinering:
2-3 flåede tomater
1 dl.piskefløde
2 fedknust hvidløg
 reven parmesanost
 


Opskrift:

Pandekagedej: Pisk alle ingredienserne til pandekagedejen sammen til en klumpfri dej.Lad dejen hvile ½ time i køleskabet.Røe dejen igennem og spæd op med lidt mere væske hvis den er for tyk.Bag 12 tynde pandekager i lidt olie på en pande ca.22 cm i diameter. Fyld: Smelt smørret og svits løgene heri.Tilsæt oksekød og rør til det har delt sig.Tilsæt tomater,hakket hvidløg.krydderier,tomatpure og chilisauce.Lad sauce koge lidt og smag evt. til med krydderier.Læg et par skefulde fyld på hver pandekage og rul dem sammen.Læg dem på sammenføjningen i et smurt ovnfast fad. Skær de flåede tomater i terninger og drys dem over.Pisk fløden halvstiv med hvidløg oghæld det over pandekagerne.Drys med reven ost.Bag dem midt i ovnen ved 250 graderi 15 minutter. Server evt.frisk salat til




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9573 gange,
og udskrevet 251 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu