Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pandekager med daim-fyld

Pandekager med daim-fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Pandekager:
2 dl.hvedemel
4 spsk.flormelis
2 æggeblommer
1 æg
1.25 dl.sødmælk
1.25 dl.piskefløde
50 g.smeltet smør
 
 Fyld:
50 g.smør
0.75 dl.sukker
2 tsk.vanillesukker
1 æggeblomme
120 g.hakket Daim
1 æggehvide
 


Opskrift:

Bland mel og flormelis med æggeblommerne og det hele æg. Pisk mælk og fløde i og kom til sidst smeltet smør i. Bag pandekagerne gyldne. Rør smør, sukker, vanillesukker og æggeblommen godt. Tilsæt hakket Daim. Pisk æggehviden stiv og vend den i fyldet. Rul hver pandekage med lidt fyld og læg dem i et ovnfast fad. Sæt pandekagerne i ovnen ved ca 200 grader i 8-10 minutter. Serveres med softice (vanilleis rørt med piskefløde) og evt. jordbærpuré.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (18 stemmer)

Opskriften er vist 27744 gange,
og udskrevet 811 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Michael Seidelin  -  2013-06-08 09:27:49
God idé med at putte daim på.


  -  2009-06-10 10:19:52
uhmmm de er da for lækre...kan anbefales. Serverede dem med danske jordbær og is...lækker dessert...


M!M!  -  2008-01-03 19:53:24
4 pers.


mie  -  2007-12-29 23:25:17
hvor mange er opskriften til???


Mette  -  2007-11-18 11:21:37
Det er fra dags dato udnævnt til at være min yndlingsdessert - mums


Birgitte  -  2007-09-17 11:25:39
De smager total-godt - mums


Rebecca  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager fint... Man skal bare ikke have for meget af det, så bliver det vammelt.... (Men jeg doblede oss daimen...)


mini  -  0000-00-00 00:00:00
det ser lækkert ud men man kan jo aldrig hvide hvordan det smager