Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pandekager med cognacsmør

Pandekager med cognacsmør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Pandekager
 
 Cognac-smør:
75 g.smør
2-3 spsk.sukker
2 tsk.citronsaft
0.5 dl.cognac
2-3 spsk.hakkede nøddekerner
 


Opskrift:

Smørret røres blødt og smages til med sukker, citronsaft og cognac. Nøddekerner blandes i. Smørret fordeles på 10-12 bagte pandekager, der rulles sammen om fyldet og lægges i smurt, ildfast fad. Dryppes med smør og varmes i ovnen 10 min. før serveringen ved 200 grader. Pandekagerne kan flamberes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10265 gange,
og udskrevet 108 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu