Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pandekager med æblekompot

Pandekager med æblekompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Æblekompot:
500 g.æbler
0.5 vanillestang
0.5 dl.vand
1 dl.æblejuice
50 g.sukker
1 lille kanel hel
2 spsk.kartoffelmel
2 spsk.friskhakket mynte
 
 Pandekagedej:
125 g.hvedemel
1 knsp.salt
1 spsk.sukker
2 dl.piskefløde
1 dl.sødmælk
2 æg
30 g.smeltet smør
 


Opskrift:

Skræl æblerne og skær dem i terninger. Flæk vaniliestangen og kom den i en tykbundet gryde sammen med æbler, vand, juice, sukker og kanel. Kog æblerne ved svag varme, til de er møre. Rør kartoffelmel ud i lidt koldt vand og rør det i den kogende kompot. Tag gryden af varmen. Rør mynte i og tilsæt evt, mere sukker. Køl kompotten af. Bland de tørre ingredienser til dejen. Pisk fløde, mælk, æg og smeltet smør i. Pisk til dejen er uden klumper. Lad den hvile ca. ½ time. Varm en pande godt op og hæld ca. ½ dl dej på panden, og frodel dejen. Bag pandekagerne ved svag varme til de bliver lysebrune. Hold pandekagerne lune i ovnen, mens resten gøres færdig. Servér pandekagerne med kold æblekompot og letpisket flødeskum.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12416 gange,
og udskrevet 185 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu