Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Omeletpandekager med hummersalat

Omeletpandekager med hummersalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.hvedemel
50 g.grahamsmel
2 tsk.bagepulver
2 spsk.finthk. dild
3 dl.mælk
2 æg
3 spsk.tomatketchup
 smør til bagning
 
200 g.kogte jomfruhummerhaler krebs eller pillede rejer
1 tomat
2 spsk.creme fraiche 18%
 revet skal af 1 lille citron
 


Opskrift:

Mel blandes med bagepulver og dild. Heri piskes mælken lidt ad gangen, derefter æg og ketchup. I lysebrunt smør bages 4 pandekager eller 14 pletter. Hver pandekage serveres med fyldet. Hummerhalerne skæres evt. i mindre stykker, blandes med creme fraiche og tomat der er flået og hakket. Smages til med lidt salt og revet citronskal. Pandekagerne er lune og nydes med den kolde hummersalat.

Tips:

Pandekagerne kan, mens de er lune, rulles sammen med salaten og fryses. Tø op og lun i ovnen kun få min.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7768 gange,
og udskrevet 120 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu