Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Omeletpandekager med grøntsager og havalger

Omeletpandekager med grøntsager og havalger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.sesamfrø
 olie
 
 Fyld:
25 g.havalger (tang fås evt. i helsekostforretninger)
4 tomater
200 g.aubergine
1 julesalat
50 g.bønnespirer
 
 Pandekager:
6 æg
 smør til stegning
 
 Sauce:
0.25 fl.hvidvin
8-10 safrantråde
50 g.smør
 


Opskrift:

Sesamfrøene svitses i olie og afkøles. Tangen lægges i blød i koldt vand i 15 min. Tomaterne skylles og skæres i både. Auberginerne skæres i både, og julesalaten skæres i samme størrelse. Det hele steges i olie få min., og bønnespirer samt halvdelen af sesamfrøene og tangen kommes i til sidst. Det hele holdes lunt. Æggene piskes sammen, resten af sesamfrøene piskes i, og der smages til med salt og peber. Pandekagerne steges så tynde som muligt. Hvidvin og safran koges sammen med halvdelen af smørret, og resten af smørret piskes i til sidst. Anretning: En pandekage lægges nederst, og grøntsagerne lægges ved. En anden pandekage deles i 4 stk og stikkes ned i grøntsagerne. Der pyntes med grønt, og saucen hældes over til sidst.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7226 gange,
og udskrevet 59 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu