Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Majspandekager med krydret champignonfyld

Majspandekager med krydret champignonfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
2 spsk.hvedemel
2 dl.majsmel (100 g)
2 dl.sødmælk
3 æg
25 g.smør
 
 Krydret champignonfyld:
25 g.smør
5 finthakkede skalotteløg
450 g.champignon i kvarte
2 røde peberfrugter i små tern
10 korianderfrø
2 dl.mild taco-sauce
1 ds.tomatpuré (70g)
0.5 tsk.chilipulver
0.5 tsk.edelsüss paprika
0.5 tsk.groft salt
75 g.reven mozzarella
 
 Gratinering:
25 g.reven mozzarella
 


Opskrift:

Pandekager:
Bland mel og majsmel sammen. Pisk mælken i lidt efter lidt. Pisk æggene i og lad dejen hvile tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Pisk dejen op inden bagning. Bag 6 pandekager i gyldent smør i en pande (ca. 21 cm i diameter).

Fyld:
Lad smørret gyldne i en pande. Svits løg og champignons ved kraftig varme, til blandingen er næsten "tør" (ca. 8 minutter). Tilsæt peberfrugt, koriander, taco-sauce, tomatpuré, chili, paprika og salt. Lad blandingen koge ved kraftig varme og uden låg i ca. 3 minutter. Smag fyldet til.

Fordel fyld og mozzarella på de seks pandekager. Rul pandekagerne sammen og læg dem med sammenføjningerne nedad på en plade med bagepapir. Drys med mozzarella, og gratinér pandekagerne midt i ovnen ved 225° i ca. 8 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18976 gange,
og udskrevet 523 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bodil, Kbhvn.  -  2010-09-27 23:41:21
Dejlig ret. Pga. de mange ingredienser, der skal findes frem/bearbejdes vil jeg nok sørge for at have frosne pandekager klar i fryseren næste gang.


Michele  -  2009-06-14 17:46:27
Jeg er vant til både stærk og krydret mad, så jeg synes helt klart, at den er en smule for mild. Ellers top karakter!!


Pia Knudsen  -  0000-00-00 00:00:00
Meeen, den er nu lige lidt for krydret!