Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Havrepandekager med farin

Havrepandekager med farin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.fuldkornshvedemel
1 knsp.salt
50 g.havregryn
1 æg
15 g.farin
3 dl.mælk
1 spsk.smeltet margarine
 


Opskrift:

Bland mel, salt og havregryn. Pisk ægget i en skål sammen med farin, mælk og den smeltede margarine. Rør mel, salt og havregryn i. Lad dejen stå i 30 minutter, eller - hvis det er mere belejligt - dæk den til og lad den stå natten over og pisk så igen, inden dejen skal bruges. En slip-let pande opvarmes (smøres om nødvendigt med lidt olie). Når panden er varm, hælder man præcis så meget dej i den, at bunden er dækket af et tynd lag. Vip panden, så dejen spredes jævnt, og bag, indtil den bobler. Vend pandekagen og bag den anden side, indtil den er gyldenbrun. Læg pandekagen på en opvarmet tallerken og hold den varm, mens du bager resten.

Kan serveres med ahornsirup, frisk frugt eller frugtkompot. Pandekagerne kan også smøres med smør.

Tips:

Der bliver ca 8 pandekager af denne portion




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 14904 gange,
og udskrevet 289 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu