Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Samosa spinat

Samosa spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-7 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt af : KatheK

Indsendt :





Ingredienser:
1 pk.filodej
1 finthakket løg
3 fedhvidløg
1 ps.frossen spinat
325 g.feta
 salt
 peber
 olie/friture til stegning
 


Opskrift:

Kog spinaten som anvist på posen.

Svits løgene og til sidst den kogte spinat, og lad det stege i ca. 5 min. Lad det køle af. Tag en skål, pres hvidløgene. Smulder fetaen, og tilsæt salt og peber. Tilsæt det afkølede spinat og løg. Smag til. Del filodejen i 3 strimler på langs. Tag en skefuld fyld og lig i den ene ende, og fold så dejen fra den ene ende så den danner en trekant.

Koges i olie til de er gyldne.

Tips:

De kan laves i alle størrelser, men med de 3 strimler passer det med 2 pr. pers. til en forret.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (12 stemmer)

Opskriften er vist 28083 gange,
og udskrevet 472 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-02-28 18:18:52
Jeg tilføjede lidt muskatnød mens spinaten kogte, og lidt garam masala til den samlede blanding (ved godt at det ikke er så græsk, men garam masala og spinat er bare rigtig gode venner) - og det smagte super godt!