Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pizza med parmaskinke og bøffelmozarella

Pizza med parmaskinke og bøffelmozarella, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Ad

Indsendt :




Ingredienser:
500 g.Za-za pizzamel
25 g.gær
 Olivenolie
7-8 spsk.Dolmio pastasauce
2 Bøffelmozarella
 salt
 peber
2 pk.Parmaskinke ca. 160 g.
 evt.Rucola salt
 


Opskrift:

Pizzabundene laves som beskrevet på melet. Bundene smøres med pastasaucen. Mozzarellaen skæres i tykke skiver og fordeles henover pizzaerne og drysses med salt og peber. Bages i ovnen ved 225 grader i ca. 20 min. Tages ud når kanten er gylden og bunden er sprød. Herefter fordeles parmaskinken.

Det smager super godt med et lag rucolasalat.

Tips:

Det tager tid at bage med Za-Za pizzamel (skal hæve 1,5 time i alt), men det er besværet værd. Det giver en rigtig sprød bund. Dejen kan evt. laves i forvejen og når den har hævet første gang lægges den i køleskabet til den skal bruges.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 16596 gange,
og udskrevet 274 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

AD  -  0000-00-00 00:00:00
Husk at smøre dejen grundigt med olivenolie og pakke den ind i film, hvis den skal gemmes til dagen efter